bmw-vs-mercedes

BMW vs Mercedes

Det er en meget officiel ting, at der bare er en krig mellem de forskellige bilmærker. Det er ikke fordi, at der nogensinde officielt er blevet erklæret krig eller noget i den stil, men det er bare sådan, at hvis to bilmærker i den samme prisklasse, så kan de ikke undgå at blive stillet på mod hinanden. Det gælder især for BMW og Mercedes, der begge to ligger i nogenlunde samme prisklasse og helt sikkert har hver deres ting, som de egentlig er bedst i, man det er ikke rigtig fordi, at folk tænker så meget over det. Det kan meget hurtigt blive til sådan noget snobberi.

Langt de fleste har nemlig deres personlige præference, men det er ikke ligefrem noget, der kan bestemme så meget over, hvilket mærke, der reelt er det bedste at have. Hvis man umiddelbart set rent ud fra statistikkerne, så vil man meget hurtigt se, at BMW er det bilmærke, hvor de har flest tilfredse kunder. De er super glade for deres biler, hvor Mercedes dog formår at komme lige bagefter. Så når det kommer til selveste kundetilfredsheden, så må man sige at BMW fører på den front, selvom Mercedes ligger lige bagefter. Det er lidt en svær målestok, men det betyder selvfølgelig også en del, at kunderne er tilfredse.

Selveste bilerne for hvert mærke

Når man så skal gå helt ned og kigge på hvert mærke og se på, hvilke biler de ellers har at tilbyde på, så vil man selvfølgelig opleve noget forskelligt fra mærke til mærke. Hvert mærke har nogle biler, som de er rigtig kendte for. Det er deres signaturmodeller, som stort set alle er helt vilde med. Det kan dog godt være lidt svært at sammenligne nogle biler, men når man har haft nogle biler, hvor modellerne har mindet lidt om hinanden, så har der alligevel været en hel del ligheder. Det gør det svært at kåre en endelig vinder.

Det handler nemlig rigtig meget om det, at det kommer an på, hvad man vælger for en bil. Der er nemlig både gode og dårlige modeller for hvert mærke, så man skal også bare tænke sig om. Det er meget smag og behage, når det kommer til sådanne mærker. Det er nemlig ikke til at finde en endelig vinder eller et bilmærke, der absolut er bedre end det andet. Det ligger nemlig også rigtig meget i det, at hvis man går ud og køber en BMW eller en Mercedes, så er man nok generelt også bare stor fan af mærket.

mercedes-med-skub-op-doere